Informatie vertrouwenspersoon

Even voorstellen…..

Mijn naam is Corneel van Hulten en ik ben de contact en vertrouwenspersoon voor het Gewest Fryslan. Ik ben docent aan de OSG Sevenwolden in Heerenveen waar ik al jaren met veel plezier geschiedenis geef aan de leerlingen van de bovenbouw op de locatie Fedde Schurer. Naast docent  ben ik decaan van het VWO geweest en tot op heden vertrouwenspersoon voor leerlingen en docenten van de locatie.

Ik woon in Joure in de wijk Skipsleat aan water. Als het vriest ligt er een prachtige ijsbaan voor mijn huis waar je fantastisch baantjes kan trekken!

Bij de vertrouwenspersoon kun je terecht als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je wordt geintimideerd, of gediscrimineerd of als er andere problemen spelen. Soms is het voldoende om je hart te luchten en te vragen hoe een ander over een bepaalde situatie denkt. Als vertrouwenspersoon kan ik met je meedenken en je adviseren hoe je ongewenst gedrag bespreekbaar kunt maken . Een vertrouwens persoon heeft geheimhoudingsplicht en kan de plegers alleen na jouw toestemming  op hun gedrag aanspreken of de leidinggevenden op de hoogte stellen.  Ik hoop  van harte een luisterend oor te kunnen bieden mochten zich er  problemen voordoen  die je graag in vertrouwen  wilt bespreken.

Ik ben per telefoon en per e-mail bereikbaar.

Mob: 06-30619021 of 0513-412394

Email: corneel@vanhulten.nl

Sponsoren / Partners / Suppliers