Ploegbegeleiding

Friese Selectie > Ploegbegeleiding

Ploegbegeleiders TC langebaan – korte baan

Eerst even voorstellen:

Laura Kamminga ( begeleider C-junioren),

Robin den Ouden ( begeleider B- junioren),

Jan Lubbers ( begeleider A-junioren, Neo- en Senioren)

Wat doen we:

We zijn lid van de technische commissie lange baan – korte baan van het gewest Fryslân en hebben de rol als ploegbegeleider op ons genomen.

Als ploegbegeleiders voelen we ons deel van het team, sporters en trainer, en zetten we ons met name in hen maximaal te faciliteren om de schaatsambitie van de sporter waar te kunnen maken.

We volgen de prestaties van de sporter, bekijken af en toe een training, komen naar een wedstrijd kijken, verzorgen toevoegingen enzovoort.

We willen dat het Gewest Fryslân goed functioneert en we helpen mee, wanneer dat nodig is. We zijn er met name voor de sporters, dus maak gebruik van je begeleider als je dat graag wilt, als dat nodig is.

De sporters en de trainer zien en spreken elkaar bijna dagelijks. Wanneer er ergens vragen of verschillende ideeën / opvattingen over ontstaan, overlegt de sporter daarover met de trainer en omgekeerd.

Wanneer je er als sporter en trainer niet goed uitkomt, kunnen wij als ploegbegeleiders ook aanschuiven. Vanuit onze onafhankelijke rol kunnen we meekijken en meedenken.

We zijn volgend in het systeem sporter – trainer.

Maar bij problemen kunnen we voorop lopen als het moet.

Hoe kun je ons bereiken:

Laura Kamminga /C-junioren - 0639019048 - Lauratalenkamminga@gmail.com

Robin de Ouden / B- junioren - 0614336432 - Robindenouden@hotmail.com

Jan Lubbers / A-junioren, Neo- en Senioren - 0612126758 - Lubbers.ja@gmail.com

Sponsoren / Partners / Suppliers